Digibyte’ın (DGB) kurucusu, Binance’i topa tuttu

Digibyte'ın kurucusu, DGB'nin kripto para borsası Binance'te listelenme girişimleriyle ilgili bazı çarpıcı açıklamalar yaptı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Digibyte’ın (DGB) kurucusu Jared Tate, bugün kripto parasının Binance ile geçmişi hakkındaki çarpıcı gerçekleri anlatmak için Twitter’ı kullandı.

Jared’in tweet’leri, Binance’in tüm listeleme ücretlerini kendi hayır kurumuna bağışlayacağı haberinin ardından geldi.

Borsa, listeleme ücretlerini hayır kurumlarına bağışlama kararı almasına karşın çok sıkı listeleme gereklilikleri nedeniyle rutin olarak eleştiri konusu oldu.

Jared, Binance’in 2017 yılında piyasaya sürüldüğünde DGB‘nin listelenme için tüm aşamaları geçtiğini ve borsada listelenmek için kendilerine söz verildiğini aktardı.

Ardından Jared, Binance tarafından talep edilen listeleme ücretini ödemeyi reddetmeleri nedeniyle DGB’nin Binance’de listelenmediğini öne sürdü.

Binance, bir süredir kripto paraların listelenmesi için milyonlarca dolar istediği söylentileriyle karşı karşıyaydı. Expanse’nin kurucusu, borsanın listelenme için kendilerinden o dönem değeri 2.5 milyon dolar eden 400 BTC istediklerini iddia etmişti.

DGB’nin kurucusu Jared, Binance’in DGB’yi listelememesine karşın bu süre zarfında pompala-boşalt şemalarını listelemeye devam ettiğini belirtti. Ayrıca birkaç ay içinde DGB’nin listelenmesi için bir koşul olarak Binance’in kendilerinden özür dilemesini istediğini yazdı.

Şu sıralarda yaklaşık olarak 280 milyon dolarlık bir piyasa kapitalizasyonuna sahip olan DGB; Huobi, Bittex ve Poloniex gibi önde gelen borsalarda listeleniyor. Geçen yılki zirve seviyesinde 0.13 dolara kadar ulaşan dijital para, artık 0.025 dolardan el değiştiriyor.

→ XRP’DEKİ DÜŞÜŞ SON 7 GÜNDE %20’Yİ BULDU – İŞTE NEDENİ

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl