Bitcoin’deki sert düşüşten önce gizemli balinadan 137 milyon dolarlık hareket

Bitcoin'de bugünkü sert düşüş gerçekleşmeden birkaç saat önce 22,100 BTC'nin cüzdanlar arasındaki hareketi dikkat çekiciydi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para piyasasının tamamı, gece saatlerinde keskin bir düşüş yaşadı. Bitcoin‘in dakikalar içinde 400 dolar düşmesi, her zaman olduğu gibi altcoin’leri daha çok etkiledi. Önde gelen kripto paralardan Ethereum, XRP ve Bitcoin Cash, sırasıyla yüzde 11, 11.65 ve 11.66 geriledi.

Düşüşten önce gizemli bir Bitcoin balinasının toplam değeri 137 milyon dolar olan 22,100 BTC’yi cüzdan çıkarması dikkat çekiciydi. Gönderici ve alıcı adreslerin kime ait olduğu bilinmiyor.

Kripto para topluluğundan bazıları, işlemin büyük bir tezgah üstü (OTC) emrinin sonucu olabileceğini öne sürüyor. OTC ticareti, borsalar dışında yapılan alım satım işlemi anlamına geliyor. Genellikle piyasa fiyatlarının emirleriyle etkilenmesini önlemek için büyük yatırımcılar tarafından tercih ediliyor.

Bitfinex’ten 110 milyon dolarlık çıkış

Bitcoin’de görülen düşüşten önce bir başka dikkat çekici gelişme de kripto para borsası Bitfinex‘ten çıkış yapan USDT’lerdi. Dün akşam saatlerinde iki farklı işlemde borsanın cüzdanlarından 110 milyon dolar değerinde USDT çıkışı oldu.

Bitfinex’ten elde edilen verilere göre lider kripto para Bitcoin, şu sıralarda 6,297 dolardan el değiştiriyor.

→ YOBIT RASTGELE BİR KRİPTO PARAYA ‘PUMP’ YAPTIRACAK

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl

2 yorums

  1. OLCAY Yanıtla

    Başkan çok iyisin devammm

  2. Ali Yanıtla

    Bu nasil bir sey