Wilson’dan Bitcoin yorumu: Sizi tekmeleyecekleri zamanlar kesinlikle geliyor

Girişim kapitalisti Fred Wilson, "Kripto para topraklarında düştüğünüzde sizi tekmeledikleri zamanı henüz görmedik ve bu kesinlikle geliyor." dedi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para topluluğunun bazı üyeleri, şu anki fiyatlardan acı duyarken bazıları da parlak geleceğe dair umut ve inançlarını kaybetmiyor. Dahası, bazı uzmanlar da kripto para yatırımcılarına sakin kalmalarını salık veriyor.

Mevcut piyasa koşullarına bakarak panik yapmayanlardan biri önde gelen bir girişim kapitalisti olan Fred Wilson. Wilson’a göre kısa vadede işler daha da kötüye gidebilir, kripto paraların daha da fazla düşme ihtimali var.

Yine de Wilson bunun piyasadan ayrılmak için bir neden olmadığını, en sabırlı yatırımcıların ödüllerini alacaklarını söylüyor.

Wilson, yayınladığı bir blog yazısında pozisyonunu şöyle açıklıyor:

“Kripto varlıklar, geçen yıla göre ABD Doları bazında yüzde 80-95 düştü, muhtemelen daha da düşecekler. Amazon, balon sonrası ayı piyasasında bir yılda yüzde 80 düştü ve zirveden neredeyse iki yıl sonra bir taban oluşturmadan önce tekrar yarıya bölündü. Düştüğünüzde sizi tekmeledikleri zamanı kripto para topraklarında henüz görmedik. Ve bu kesinlikle geliyor.”

Amazon’un durumu

Amazon şu anda dünyanın en büyük ikinci teknoloji holdingi olarak biliniyor. Hisse senetleri birim başına 1,500 dolardan işlem görüyor. Ancak 17 yıldan daha kısa bir süre önce hissedarı olmak için sadece 6 dolar ödemek yetiyordu. Bu 2001 yılında Amazon hisselerini satın almaktan korkmayan yatırımcıların 250 kat ödüllendirildikleri anlamına geliyor.

2001’in iki yıl öncesi 1999’da Internet balonu sırasında Amazon’un hisseleri 90 dolara çıktı. Ardından iki yıl içinde 6 dolara düştü ve 2007 yılında tekrar 90 dolara ulaşması 8 yıldan fazla sürdü.

Şu anda kripto para piyasasında görülen düşüş eğiliminin ne kadar süreceğini söylemek zor. Bununla birlikte Fred Wilson, şimdi kripto para satın almak için mükemmel bir zaman olduğunu söylüyor.

Haber: CoinSpeaker

→ BİR GÜVENLİK AÇIĞI NEDENİYLE SAYISIZ BITCOIN CÜZDANI TEHLİKE ALTINDA

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl