PwC: 2019, kripto paralar için çok heyecan verici şeyler getirecek

PwC yetkilisi Henri Arslanian, Bloomberg'e verdiği demeçte 2019 yılının kripto paralar için çok heyecan verici şeyler getirmesini beklediğini söyledi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Dünyanın en büyük 4 denetim, muhasebe ve danışmanlık şirketini ifade eden Büyük Dörtlü’den PricewaterhouseCoopers’ın (PwC) Hong Kong ve Çin kripto para ve fintech bölümü başkanı olan Henri Arslanian, Bloomberg’e verdiği yakın tarihli bir röportajda kripto para piyasalarına ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Arslanian, 2019 yılının kripto paralar için çok heyecan verici şeyler getireceğini öne sürdü.

Arslanian, “2018’de alana giren birçok büyük oyuncu oldu. 2019 yılında özellikle farklı şekillerde sektöre daha fazla oyuncunun dahil olmasını bekliyorum. Bazıları kendi çözümlerini piyasaya sürmeye karar verebilir, bazıları kripto para şirketleriyle ortak olabilir ve bazıları da kripto para şirketlerine yatırım yapabilir.” şeklinde konuştu.

Arslanian ayrıca küresel düzeyde birçok şeyin değiştiğini vurguladı ve örnek olarak 2018’deki düzenleyici netlikten bahsetti.

Sözlerinin devamında “2019’da düzenleyici alanda daha önemli gelişmeler olmasını bekliyorum ve bu kurumsal yatırımcılar ve oyuncuların daha da rahatlamasını sağlayacak.” dedi.

→ BINANCE’İN KURUCUSU 2018’DE FİYATLARI ALAŞAĞI EDEN 5 FAKTÖRÜ AÇIKLADI

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl