Yarım milyar dolarlık Bitcoin transferi endişe yarattı

Gece saatlerinde kripto para borsası Bittrex'ten yaklaşık 500 milyon dolarlık Bitcoin'in çıkış yapması bazı kripto para kullanıcılarını endişelendirdi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Gece saatlerinde Bitcoin blok zincirindeki büyük bir hareket oldukça dikkat çekti. Önde gelen kripto para borsalarından biri olan Bittrex’ten yarım milyar dolar değerinde tam 130,000 BTC çıkışı oldu.

Bittrex’in cüzdanlarından çıkan bu miktar, büyüklüğünden dolayı bazı kripto para yatırımcılarını endişelendirdi. Yatırımcılar, transferin nedenini sorgulamaya başladılar.

Yatırımcıların artan endişeleri karşısında Bittrex’ten bir süre cevap gelmedi. Aradan geçen birkaç saatin ardından borsa, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile “Soğuk cüzdanlarımızı yeniden düzenleme ve genişletme sürecindeyiz, bu da fonların soğuk cüzdanlarımız arasında taşınmasına neden oluyor. Endişelenmenize gerek yok.” duyurusunu yaptı.

Kripto para topluluğu, Bittrex’ten gelen açıklama sonrası rahat bir nefes aldı.

Bu arada yaklaşık 500 milyon doların transferi için Bittrex, işlem ücreti olarak 0.00071 BTC ödedi. Bu da 2.5 dolara denk geliyor. Bittrex’in taşıdığı miktar, dolaşımdaki BTC’lerin yaklaşık %0.8’i.

Bir numaralı kripto para Bitcoin, yayın saatinde Bitstamp üzerinde 3,640 dolardan alıcı buluyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl