BitTorrent’in (BTT) satış tarihi açıklandı

TRON ağı üzerinde çalışacak olan BitTorrent Token'ın (BTT) Binance Launchpad'de gerçekleştirilecek satışı için tarih netlik kazandı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Binance, resmi açıklamayla BitTorrent’in token satışına ne zaman başlanacağını duyurdu.

Açıklamaya göre BitTorrent (BTT) token’ının satışı, 28 Ocak 2019 18.00’de başlayacak. Binance Launchpad üzerinde iki eş zamanlı satış oturumunun olacağı ve BNB ile TRX’in kabul edileceği bildirildi.

1 BTT, 0.00012 dolara eşit olacak. Toplam token arzı ise 990 milyar BTT olarak belirlendi.

Kullanıcıların token satışına katılabilmek için hesap doğrulama işlemlerini tamamlamaları gerekiyor.

Afganistan, Arnavutluk, Beyaz Rusya, Bosna Herkes, Burundi, Çin, Orta Afrika, Fildişi Sahili, Küba, Kongo, Etiyopya, Gine, Gine-Bissau, İran, Irak, Lübnan, Liberya, Libya, Myanmar, Kuzey Kore, Makedonya, Sırbistan, Somali, Güney Sudan, Sri Lanka, Sudan, Suriye, Tayland, Trinidad ve Tobago, Tunus, Uganda, Ukrayna, ABD, Venezuela, Yemen ve Zimbabwe’de bulunanlar tokan satışına katılamayacaklar.

BitTorrent, geçtiğimiz yıl TRON’un kurucusu Justin Sun tarafından satın alınmıştı. BitTorrent’in TRON ağıyla entegre edilmesi, böylece BitTorrent’in kullanıcı tabanının TRON ağına katılması hedefleniyor. BitTorrent Token (BTT), TRON ağı üzerinde çalışan bir TRC-10 token’ı.

Token dağılımı

Entegrasyon yaza kadar bitecek

BiTorrent’in popüler uTorrent Windows istemcisini TRON tabanlı BTT token’ı ile entegre edecek olan BitTorrent Speed sistemi, bu yaza kadar piyasaya sürülecek. BitTorrent Speed, uTorrent ağı üzerinden başkalarına içerik sunan kullanıcılara token ödülleri verecek. 100 milyonun üzerinde olduğu belirtilen istemcinin kullanıcıları da aynı token’larla daha hızlı indirmeler için ödeme yapabilecek.

Öte yandan BitTorrent’in eski yöneticilerinden Simon Morris, yakın tarihli bir röportajında TRON’un BitTorrent için gereken işlem hacmini karşılayamayacağını ileri sürdü. Bir TRON yetkilisi bu iddiaya “Morris ayrılışından bu yana BitTorrent’in operasyonel planları hakkında çok az fikir sahibi görünüyor. Eylemler ve icraatlerin sesi, hoşnutsuz bir eski çalışanın sözlerinden daha yüksek çıkacak.” şeklinde yanıt verdi.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl