“Yakında üçüncü bir Ethereum geliyor”

Casper Labs'ın kurucu ortağı Scott Walker, konuk olduğu bir TV programında yakında Ethereum'un üçüncü bir versiyonunun çıkacağını söyledi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Casper Labs’ın kurucu ortağı Scott Walker, CNBC Crypto Trader programında yaptığı konuşmada yakında Ethereum’un üçüncü bir versiyonunun olacağını ileri sürdü.

Walker, yayın sırasında projesine katılan Ethereum’un lider geliştiricilerinden Vlad Zamfir hakkında da konuştu ve Casper teknolojisini Ethereum’dan bile önce piyasaya sürmek için yarıştıklarını söyledi.

Casper Labs, lider Ethereum geliştiricisi Vlad Zamfir tarafından önerilen Casper ölçekleme çözümüne dayanarak kendi proof-of-stake (PoS) Blockchain’ini uygulamayı hedefliyor. Şirket, Galaxy Digital liderliğindeki bir finansman turunda 20 milyon dolar topladı.

Walker, “Bugün proof-of-stake Blockchain’lerinde büyük problemler var. Henüz ölçeklendirilmiş değiller ve ölçeklendirilenler bunu ademi merkeziyetçiliği azaltarak yaptılar. Casper Labs’ın Blockchain’inin tamamen ademi merkeziyetçi ve ölçeklenebilir bir Blockchain için önerilen en iyi çözüm olduğuna inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Üçüncü bir Ethereum

Walker, sözlerinin devamında Ethereum’un üçüncü bir versiyonunun ortaya çıkacağını söyledi. Casper Labs’ın kurucu ortağı, “Ethereum Classic var, şu anki Ethereum var ve yakında Ethereum’un bir üçüncü versiyonu da olacak.” dedi. Walker, bu üçüncü versiyonun ETH ticker’ını sürdürecek dijital para olacağını düşünüyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl