Bloomberg’e konuşan analist: Bitcoin, sıradaki parabolik döngünün başında

Analist Mati Greenspan, Bloomberg canlı yayınına katılarak Bitcoin'deki son fiyat hareketlerini yorumladı. Analist, kripto paranın sıradaki döngünün başlangıcında olduğunu ileri sürdü.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bloomberg’e konuşan analist Mati Greenspan, Bitcoin‘in sıradaki parabolik döngünün başlangıcında olduğunu ileri sürüyor. Analiste göre son fiyat artışının yanı sıra şu anda deneyimlenen düzeltme Bitcoin’in bir sonraki döngüsüne geçişin bir parçası.

Bloomberg’in canlı yayınına katılan Greenspan, Bitcoin’in döngülerle yol aldığını, son parabolik döngüsünün 2015’te başladığını ve 2017’deki ralli ile sonlandığını, ardından Bitcoin’in yüzde 85 gerilediği bir ayı döngüsünün yaşandığını ifade etti.

Şimdi Greenspan, en büyük kripto paranın son parabolik döngüsüne başladığı 2015 yılına benzer bir konumda yer aldığını iddia ediyor. Sözlerinin devamında 8300 doları bulan yükselişin ve şu an yaşanan düzeltmenin bu süreçte doğal bir olay olduğunu dile getiriyor.

Greenspan, Bitcoin’in fiyatının ana akım medya haberleri ile yönlendirilip yönlendirilmediği sorulduğunda, kripto paranın yükselen fiyatının habere yol açtığını, gerçek faktörün haberler değil, Bitcoin ve Blockchain’in çeşitli endüstrilerde geniş çapta kabul görmeye devam etmesi olduğunu söyledi. Analist, bu konuda Microsoft’un kişisel verileri güvence altına alacak bir çözüm için Bitcoin’in blok zincirini kullanacak olması gibi önemli gelişmelerden söz etti.

Son olarak Greenspan, dün kişisel Twitter hesabından paylaştığı bir gönderi ile “Eğer geri çekilme tersine döner ve son yüksekleri geçmeye devam edersek neredeyse 20 bin dolara kadar büyük bir direnç seviyesi yok.” ifadelerini kullandı ve “Geçmişteki performans, gelecekte olacakların göstergesi değildir. Bu bir yatırım tavsiyesi değildir. Kripto paralar çok risklidir. Dikkatli işlem yapın.” notunu düştü.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl