En iyi 5 kripto para alım satım botu

Kripto para piyasalarında işlemler, gittikçe artan bir şekilde algoritmalara devrediliyor. Bu, borsalarda daha kârlı işlemlerin önünü açabiliyor. Öte yandan seçenek fazlalılığı, hangi botun kullanılacağı konusunda kafa karışıklığı yaratabiliyor. Piyasadaki en iyi alım satım botlarının derlendiği bu rehber, karar vermeye yardımcı olabilir.

teknik analiz grafik

Kripto para piyasaları, 2018’deki sert koşulların ardından iyileşmeye devam ettikçe kripto para alım satım botlarına olan ilgi de yeniden artmaya başladı.

Kripto para alım satım botları, daha yüksek oranda kârlar hedefleyen ve sık sık bilgisayar ya da telefonunu kontrol etmeye vakit bulamayanlar için biçilmiş kaftan.

Bununla beraber, bu botlardan söz edildiğinde kullanıcıların karşısına o kadar çok seçenek çıkıyor ki seçmek gerçekten zor oluyor.

Bu rehberde, şu anda piyasada mevcut olan en iyi kripto para alım satım botlarına yer veriyoruz.

Rehbere geçmeden önce, kripto para alım satım botlarını kullanmak için gerekli olan API anahtarını borsadan alırken para çekme iznini kapatmak güvenlik açısından önem taşıyor. Bunun için izin isteyen botları kullanmamanız tavsiye edilir.

Bybit Trading Bot

Bybit İşlem Botu, otomatik kripto alım-satım işlemleri yapmak isteyenlerin her şeyi tek bir yerde bulabileceği bir platform. Herhangi bir kod gerektirmeyen çeşitli işlem botları mevcut ve kullanımı basit. Bybit İşlem Botu, kullanıcıların herhangi bir ekstra maliyet olmadan getirilerini artırabileceğini ve zamandan tasarruf edebilecekleri etkili işlem stratejileri sunuyor.

en iyi kripto alım satım botları bybit işlem botu otomatik al sat
Bybit Türkiye’de de oldukça kullanılan ve popüler bir borsa. Aynı zamanda dünyada da işlem hacmi ve güvenlik konularında her zaman üst sıralarda yer alıyor. (Güncel duruma buradan bakabilirsiniz: https://www.coingecko.com/en/exchanges)

Bybit İşlem Botunu Kimler Kullanabilir?

Herkes için uygundur. Yeni başlayanlar, önceden yapılandırılmış parametrelerle kolayca bir işlem botu oluşturabilirler ya da yüksek APR kazandıracak bot parametreleri için Bybit resmi sitesinden bilgi alabilirler!

Bana uygun olan en iyi işlem botunu nasıl seçebilirim?

Bybit İşlem Botu, farklı piyasa koşullarından ve yatırım amaçlarına göre kazanç sağlamanız için tasarlanmış, önceden yapılandırılmış çeşitli botlar sunar. Sizin yatırım amacınızı karşılayan bir işlem botu seçin:

  1. Spot Grid Botu: Yüksekten satıp düşükten alarak, yatay seyir izleyen piyasalarda kâr elde etmek için tasarlanmıştır.
  2. DCA Botu: Düzenli aralıklarla yatırım yapmak üzere hem ayı hem de boğa piyasaları için idealdir.

Bybit İşlem Botunda ödemem gereken herhangi bir ücret var mı?

Bybit İşlem Botunda ekstra herhangi bir ücret ödemezsiniz. İşlem ücretleri VIP statünüze bağlı olarak alınır ve emirleriniz başarılı bir şekilde gerçekleştiğinde hesaplanır.

Bybit Trading Bot’la otomatik alıp satmaya başlamak için: Bybit Kripto İşlem Botu

Bitsgap

Bitsgap, en çok bilinen kripto para alım satım botlarından biri. Tüm alım satım ihtiyaçlarınıza cevap veren tek durak kripto para alım satım platformu olan Bitsgap, kullanıcıların kripto para hesaplarını aynı çatı altında toplamasına ve entegre bir arayüzden işlem yapmasına olanak tanıyor.

Bitsgap

Eylül ayı itibari ile Bitsgap; Coinbase Pro, Binance, Poloniex ve Bitfinex gibi 25’in üzerinde büyük kripto para borsasını destekliyor. Bunlar arasında henüz bir Türk borsası yok ama ilerleyen dönemde eklenmesi bekleniyor.

Bitsgap’e kayıt işlemi iki dakikayı geçmiyor ve sadece bir e-posta hesabını doğrulamak yetiyor. Kullanıcılar, alternatif olarak Google veya Facebook hesaplarıyla da bağlanabilirler. Platform, potansiyel kullanıcıların ücret ödemeden önce deneme yapabilecekleri 14 günlük bir ücretsiz deneme de sunuyor.

Bitsgap’in öne çıkan özellikleri şöyle sıralanabilir:

  • ArbitrajTrader’lar, iki veya daha fazla borsa arasındaki fiyat farklılıklarından yararlanabilirler.
  • Trade Terminali – Tek bir arayüz kullanarak birden fazla borsada işlem yapmanıza yardımcı olacak birinci sınıf araçlar mevcut.
  • Sinyaller – En iyi trade kararları için piyasadaki anormalliklerini izleyin.
  • Portföy İzleme – Trader’lar fonlarını ve kazançlarını takip etmelerini sağlayacak canlı olarak oluşturulan bir portföye sahip olacaklar.
  • Otomatik Trade Botları – Bitsgap, makine öğrenimi kullanılarak optimize edilmiş önceden yapılandırılmış alım satım botları sağlar.
  • Yüksek Güvenlik – Müşteriler, borsa hesaplarını API anahtarlarını kullanarak bağlarlar. Platformun kendisine hiçbir zaman para yatırma işlemi yapılmaz. Bitsga asla müşteri fonlarına erişemez ve sadece kullanıcıları adına alım satım sürecini yürütür. API üzerinden verilen tüm emirler, daha fazla güvenlik için üst düzey 2048 bit şifreleme kullanılarak güvence altına alınır.
  • Demo Hesabı – “My exchanges” kullanıcının API aracılığıyla bağlandığı tüm borsa hesaplarının bir görüntüsünü sunar. Öte yandan “Demo” özelliği, yatırımcının Bitsgap’teki tüm özellikleri kullanarak deneme yapmasına imkan tanır. Böylece kullanıcı, platformun sunduğu her şeyi öğrenebilir.

Bitsgap’i şimdi denemek ve görmek için tıklayın!

3Commas

3Commas, piyasanın popüler ve yaygın olarak kullanılan bir alım satım botu. Cap.Club’ta olduğu gibi Ruslar tarafından geliştirilen 3Commas’ın en önemli avantajı, birçok borsa seçeneği sunması. 3Commas’ta Binance’in yanı sıra Bitfinex, BitMEX, Bittrex, Bitstamp, Gate.io, Coinbase Pro, HitBTC, Huobi, OKEx, Kraken ve Poloniex gibi borsalarda alım satım yapılabiliyor. Yine 3Commas’ta da gerçek kripto paraları kullanmadan demo hesabı ile deneme yapmak mümkün. Arayüzüne alışmanın ilk etapta zor olacağı platformun Android ve iOS uygulamaları da var. Aylık fiyatı, 24 – 84 dolar aralığında değişiyor.

3Commas’ta 44 kullanıcının API anahtarlarının çalındığı iddia edildi. Güvenlik konusunda zaafiyet endişeleri var.

Cryptohopper

Yaygın olarak kullanılan bir başka platform olan Cryptohopper da birçok borsa seçeneğiyle dikkat çekiyor. Cryptohopper’da Binance’ten Kucoin’e kadar 8 farklı borsada işlem gerçekleştirilebiliyor. 130’dan fazla gösterge ve mum grafiği modelleriyle platform, derin alım-satım stratejileri inşa etmeye kolaylık sağlıyor. Diğer kullanıcılarının stratejilerini kopyalamaya da olanak tanıyan Cryptohopper, Android ve iOS’ta da yer alıyor. Aylık ücretleri 19 – 99 dolar aralığında değişiyor.

Zignaly

Geçtiğimiz yıl oluşturulan Zignaly, kısa sürede önemli bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başardı. Platformun iddiasına göre, kripto para botu, 30 günde 40 milyon doların üzerinde işlem hacmine ulaşıyor. TradingView ile sorunsuz bir şekilde entegre edilebilen Zignaly, şimdilik Binance, KuCoin, VCC Exchange ve BitMex’te çalışabiliyor. Ekip, gelecekte Bittrex, FTX ve Poloniex’te de alım satımı mümkün kılmayı planlıyor. 30 günlük ücretsiz sürümü ile denenebilen Zignaly’nin göze çarpan en büyük eksiği, Android veya iOS uygulamalarının bulunmayışı. Şu anda beta sürümünde çalışan Zignaly’de aylık abonelik ücreti 15.99 dolar.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl

4 yorums

  1. Hüseyin Zeren Yanıtla

    Paratica coin alım satım robotunu kullanmaya başlayabilirim

  2. Celal Yanıtla

    deneyen varmı ? ne kadar güvenilir?

    1. Evrim Yanıtla

      Paratica yı kullanıyorum gayet iyi güvenilir

      1. Esra Yanıtla

        Hocam zarar ettiriyor mu peki