Ripple’dan biyometrik siber güvenlik girişimine destek

Siber güvenlik girişimi Keyless, şifrelenmiş biyometrik verilerle kullanıcıların özel anahtarlarına erişim sağlayacak bir güvenlik ürününü geliştirmek için 2.2 milyon dolarlık yatırım aldı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Siber güvenlik girişimi Keyless, şifrelenmiş biyometrik verilerle kullanıcıların özel anahtarlarına erişim sağlayacak bir güvenlik ürününü geliştirmek için 2.2 milyon dolarlık yatırım aldı.

Londra merkezli firma, dünyada ilk kez biyometriyi kriptografi ile birleştirmiş olduklarını iddia ediyor ve Gumi Cryptos Capital, Ripple Xpring, Blockchain Valley ve Lunex gibi yatırımcıların dikkatini çekmeyi başarıyor.

Keyless kurucu ortağı ve CEO’su Paolo Gasti “Kullanıcıların biyometrik verileriyle casusluk yapan bir ağ istemiyoruz.” diyor.

Gasti, siber güvenlik şirketinin ilk ürünü Keyless Authenticator için iki kripto para cüzdanı müşterisiyle beta testlerini ve entegrasyonlarını tamamladığını söyledi. Kimlik doğrulama teknolojisinin kişisel verileri bulut, mobil ve nesnelerin interneti teknolojilerinde koruduğu belirtiliyor.

Gasti, Keyless Authenticator’ı yıl sonuna kadar halka açmak için diğer iki firma ile entegrasyon sürecinde olduklarını ekledi.

Ripple’ın girişimcilerin ve işletmelerin XRP kullanmasını amaçlayarak kurduğu Xpring Kıdemli Başkan Yardımcısı Ethan Beard, birçok sektörde, özellikle kripto sektöründe uyum sağlama potansiyelinden dolayı Keyless’e yatırım yaptıklarını belirtti.

Beard şunları söyledi:

“Teknik incelememiz sırasında Keyless’in çözümünü akıllı ve iyi düşünülmüş bulduk. Keyless’in çözümünün, özellikle kripto para sahipleri için doğrulama sürecini hızlandırma konusunda, cüzdan sağlayıcılar ve borsalar tarafından memnuniyetle karşılanacağına inanıyoruz.”

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl