Kripto para platformu Crypto.com, VeChain’i (VET) yarı fiyatına satacak

Önde gelen kripto para platformlarından Crypto.com, VeChain'i (VET) yüzde 50 indirimle sunuyor.

vechain
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para platformu Crypto.com, Syndicate programı kapsamında VeChain’i yüzde 50 indirimle sunacak.

Borsadan yapılan açıklamada, Crypto.com token (CRO) sahiplerinin 500 bin dolar değerindeki bu indirimli satış etkinliğine katılabileceği belirtildi.

Resmi açıklamaya göre, 500 bin dolarlık indirimli VET havuzundan yararlanabilmek için kullanıcıların mevcut değeri 460 dolar olan 10 bin CRO stake etmeleri gerekiyor. Daha sonra 28 Nisan günü TSİ 09.00’da Crypto.com’un The Syndicate platformunda başlayacak olan satışa kayıt olmaları isteniyor. Burada stake edilen CRO token’ları VET alımı için kullanılamıyor. Ardından 16 Nisan TSİ 09.00’da katılımcıların kendilerine ayrılan VET’i kabul veya reddetmeleri gerekiyor.

Aşağıdaki tabloda görüldüğü gibi, stake edilen CRO miktarı arttıkça alınabilecek maksimum VET sayısı da artıyor.

Platformda bugüne kadar benzer şekilde Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Tezos, EOS, Stellar, Chainlink ve Cosmos satışları gerçekleştirildi.

4 adımda katılım

Detaylar ve sorular için: https://t.me/Cryptocom_TR


Sorumluluk reddi beyanı: Bu yazı, sponsorlu bir tanıtım yazısıdır. Burada yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir ve yatırım tavsiyesi olarak düşünülmemelidir. Uzmancoin’in bu sayfadaki ürün veya hizmetle bir ilişkisi yoktur. Uzmancoin, bu sayfadaki ürün veya hizmetten doğacak riskler karşısında sorumlu tutulamaz.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl