Satoshi Nakamoto paniği ile düşen Bitcoin’de hedef neresi?

Teknik analist Mert Bozkurt, önde gelen kripto paralar Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve XRP'deki teknik görünümü Uzmancoin için değerlendirdi.

bitcoin

Bitcoin: BTC/USDT

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

4 saatlik zaman diliminde oluşturduğu ve geçen hafta belirttiğimiz Direnç seviyesi olan 9900 çalıştı. Aynı zamanda Harmonik BAT Pattern oluşumu da 1. hedefini aldı. 1 saatlik zaman diliminde oluşturduğu Dikdörtgen formasyonun içinde oluşan birinci BAT pattern de hedefini aldı ve ikinci Bat Pattern oluşumu içinde. Dikdörtgen formasyonun kırıldığı yöne doğru formasyonun yüksekliği kadar aynı yönde devam eder.

  • Destek: 9247, 9000 ve 8815
  • Direnç: 9700, 9900 ve 10200
Bitcoin grafiği
Bitcoin grafiği

Ethereum: ETH/USDT

4 saatlik zaman dilimindeki Yükselen Takoz formasyonu kırıldı ve kısa vadede düşüş trendi başlattı ancak düşüş trendini onaylaması için yeni bir dip seviye (175) oluşturması gerekiyor. Takoz formasyonun tekrar pullback ile test edilebileceği seviyede Harmonik BAT Pattern oluşumu mevcut. Mevcutta Bayrak formasyonu oluşumunda eğer yukarı yönlü kırılım gerçekleşir ve üstünde mum kapanışı olur ise bayrak formasyonun sopasının h yüksekliği kadar devam eder ve bu da 235 dolar seviyelerine kadar yükselebilir demektir. Aşağı yönlü düşüş trendi oluşturur ise CYPHER Pattern oluşumu mevcut.

  • Destek: 200, 197 ve 185
  • Direnç: 221, 226 ve 235
Ethereum grafiği

Litecoin: LTC/USDT

Geçtiğimiz hafta Takoz formasyonun kırılımı ile birlikte belirttiğimiz Harmonik BAT Pattern oluşumu 2 hedefini de aldı. Şu an tekrardan Bearish Harmonik BAT Pattern oluşumu içinde. Aynı zamanda da Ters Bayrak Formasyonu içinde. Yükseliş devam eder ise BAT Patternden satış tepkisi gelebilir. Bayrak aşağı yönlü kırılır ve kapanış yapar ise düşüş devam eder.

  • Destek: 42, 40 ve 38
  • Direnç: 46.50, 48 ve 50
Litecoin grafiği

Ripple: XRP/USDT

Yükseliş kanalımız aşağı yönlü kırılıp mum kapanışı yaptıktan sonra belirttiğimiz Harmonik BAT Pattern 1. hedefini aldı. Şu an Bearish Harmonik BAT Pattern oluşumu içinde olan fiyat hareketimiz aynı zamanda yükselen Takoz formasyonu yapıyor. Yükselişlerde BAT Patternden satış tepkisi gelebilir. Takoz aşağı yönlü kırılır ve mum kapanır ise düşüşler devam edebilir.

  • Destek: 0.19800, 0.18960 ve 0.18440
  • Direnç: 0.21000, 0.21400 ve 0.21965
Ripple grafiği
Mert Bozkurt, Twitter’da @TraderFinanceTR üzerinden en güncel teknik yorumlarını paylaşıyor, Trade Kulübü Youtube kanalında da herkesi sıfırdan başlayarak iyi birer teknik analist haline getirebilecek ücretsiz eğitimler veriyor.
Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl