Burger King, bu yaz Rusya’da Bitcoin kabul etmeye başlayacak

Bizi Google Haberler'de Takip Edin Rusya’daki Burger King restoranlarının bu yaz bir ödeme yöntemi olarak Bitcoin’i kabul etmeye başlayacakları bildirildi. Yerel kaynaklara göre, burger zincirinin bir Moskova şubesi Bitcoin ödemelerini denemeye başladı ve yetkililer şimdi ülke çapında yaygınlaştırma kararı aldılar. Uznay Vse’nin haberine göre, Burger King ayrıca Bitcoin ödemesi gerçekleştirecek yazılımı kullanabilen bir BT uzmanı için arayışlara da başladı. Uznay Vse, “Restoranlar için müşterilerin kripto paralar ile ödeme yapmasına izin verecek birçok programın yazılması gerektiğini” kaydetti. Rusya’da kripto para birimlerinin...

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Rusya’daki Burger King restoranlarının bu yaz bir ödeme yöntemi olarak Bitcoin’i kabul etmeye başlayacakları bildirildi.

Yerel kaynaklara göre, burger zincirinin bir Moskova şubesi Bitcoin ödemelerini denemeye başladı ve yetkililer şimdi ülke çapında yaygınlaştırma kararı aldılar.

Uznay Vse’nin haberine göre, Burger King ayrıca Bitcoin ödemesi gerçekleştirecek yazılımı kullanabilen bir BT uzmanı için arayışlara da başladı.

Uznay Vse, “Restoranlar için müşterilerin kripto paralar ile ödeme yapmasına izin verecek birçok programın yazılması gerektiğini” kaydetti.

Rusya’da kripto para birimlerinin yasallaşması için bir süredir çalışmalar yürütülüyor. Ülkenin önde gelen finans kurumlarından yetkilerin bu konudaki çalışmaların bir an önce nihayete kavuşturulmasını istedikleri biliniyor. Öte yandan Putin’in de Blockchain teknolojisine ve kripto para birimlerine ilgisi düşünüldüğünde Rusya’nın kritpo para birimlerinin öncü ülkesi olabileceği öne sürülüyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl

2 yorums

  1. trenvay Yanıtla

    Bitcoin benim ilgimi çok çekiyor. Zevkle okudum ve yeni seyler ögrendim sayenizde. Tesekür ederim.

    1. Uzman Coin Yanıtla

      Ne mutlu, rica ederiz…