Bu 4 grafiğe göre Ethereum değerinin çok altında

Bu çarpıcı iddia, Alman kripto para araştırma şirketi Blockfyre'a ait. 4 önemli veriyi dikkate alan şirket, Ethereum'un fiyatının önemli ölçüde düşük olduğunu ileri sürüyor.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para araştırma şirketi Blockfyre, dün Ethereum ekosistemine ilişkin 4 önemli veri paylaştı. Bunlar geliştirici aktivitesi, gas kullanımı, madenci bakiyeleri ve yatırılan ortalama dolar yaşını gösteriyordu. Dört metriğin tamamındaki olumlu eğilim, şirkete göre, ETH’nin mevcut fiyatının gerçek değerinin altında olduğunu ortaya koyuyor.

Ethereum ağında gas kullanımı, 23 Mayıs’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 61.67 milyona çıktı. Yüksek gas kullanımı, Ethereum ağının daha fazla kullanıldığı anlamına geliyor ve bu ETH’nin fiyatı için olumlu yönde bir işaret.

Ethereum’a yatırılan ortalama dolar yaşı ve madenciler tarafından tutulan ETH miktarları da 2018 balonu sırasında dibe vurduktan sonra şimdi yeni bir zirveye tırmandı. Blockfyre’a göre madenci bakiyeleri, 2018’in başından beri iki katın üzerinde artış gösterdi.

Şirket, hem madencilerin hem de yatırımcıların 2018’den beri ETH tutmalarının ilginç olduğunu ve bunun çoğunluğun mevcut fiyatların ETH satmaya değmeyeceği konusunda hemfikir olduğunu gösterdiğini düşünüyor.

Kaynak: Blockfyre

Öte yandan geliştirici faaliyetleri de 2018’den beri önemli ölçüde arttı. Bu veri, günlük ETH fiyatlarına bakılmaksızın ürün geliştirmeye devam edildiği anlamına geliyor. Geliştirme faaliyetini son derece ‘bullish’ bir durum olarak not eden şirket, Ethereum 2.0’ın başarıyla tamamlanması ve DeFi pazarının büyümesinin ETH’nin fiyatı için önemli katalizörler olacağı görüşünde.

Ethereum (ETH), haberin yayına girdiği dakikalarda 201 dolardan işlem görüyor. Ethereum’un önünde büyük bir sınav var. Piyasa değeri ile Bitcoin’den sonra en büyük kripto para, Ethereum 2.0 ile birlikte baştan aşağı yenilenecek. Ethereum 2.0’ın önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi ile Ethereum’un saniyedeki işlem kapasitesinin 12-15’lerden 2000’lere ulaşacağı belirtiliyor. Bu geçişin başarılı olması, şüphesiz Ethereum’a çok şey kazandıracak. Başarısız olması da bir o kadar kaybettirebilir.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl