Bu da oldu: İngiltere’nin ünlü sanat galerisine Bitcoin’le girilebiliyor

Bizi Google Haberler'de Takip Edin Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin popülaritesinin bir göstergesi olarak İngiltere merkezli Dadiani Güzel Sanatlar Galerisi; Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve diğer kripto para birimlerini giriş ücreti olarak kabul etmeye başladı. Sanat galerisinin sahibi Eleesa Dadiani, konuyla ilgili olarak “Eski dünyanın iş ahlakı ve pratiğini yeni teknoloji dünyasıyla birleştiriyoruz. Şu anki sistem bayat hale geliyor ve parçalanmak zorunda.” dedi. Sıradışı galeri, Formula 1 araçlarının egzoz manifoldlarından yapılmış bir dizi heykeli içeriyor. Halkın farkındalığı günden güne artıyor...

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin popülaritesinin bir göstergesi olarak İngiltere merkezli Dadiani Güzel Sanatlar Galerisi; Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve diğer kripto para birimlerini giriş ücreti olarak kabul etmeye başladı.

Sanat galerisinin sahibi Eleesa Dadiani, konuyla ilgili olarak “Eski dünyanın iş ahlakı ve pratiğini yeni teknoloji dünyasıyla birleştiriyoruz. Şu anki sistem bayat hale geliyor ve parçalanmak zorunda.” dedi.

Sıradışı galeri, Formula 1 araçlarının egzoz manifoldlarından yapılmış bir dizi heykeli içeriyor.

Halkın farkındalığı günden güne artıyor

Bu son kripto para birimlerinin kabulu haberi, halkın farkındalığının ve kripto para birimlerini ne denli benimsediğinin açık bir göstergesi.

Kamu, her geçen gün Blockchain‘in gücünden ve kripto para birimlerinden daha fazla faydalanmaya başladı.

Daha fazla şirket kripto para birimlerinin bir ödeme aracı olarak kabul ettikçe popülaritesi ve fiyatları artmayı sürdürecek.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl