100 kat kâr getirebilecek yatırım nasıl bulunur? Raoul Pal anlattı

Goldman Sachs eski yöneticisi ve Real Vision CEO'su Raoul Pal, 100 katı gelir getirebilecek bir sonraki yatırımın nasıl bulunacağına dair görüşlerini açıkladı.

pal
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bitcoin ve Ethereum boğası olarak bilinen yatırımcı ve Real Vision CEO’su Raoul Pal, 100 katı gelir getirebilecek bir sonraki yatırımın nasıl bulunacağına dair fikirlerini paylaştı.

Verdiği bir röportajda konuşan Pal, hayat değiştirecek seviyede bir ‘bahsin’ çok uzakta olmadığını söyledi:

“Zaten bildiğiniz şeylerle bağlantılı bir durum oluşur. Öncesinde büyük bir hazırlık mevcuttur. Yollar bir araya gelir, fikirler örtüşür ve sen yatırımın nereye yapılacağını, ne zaman yapılacağını hissedersin. Sonra da çalışmaya başlarsın, ödevlerini zamanında yaparsın… Bunun bir trade mi yoksa uzun vadeli bir iş mi olduğuna karar verirsin…”

“Sağlam bir irade lazım”

Herkesin söylediğini ya da verdiği öğütleri dinlemenin doğru olmadığını belirten Pal, çoğunluğun gördüğünü keşfetmekten daha fazlasına ihtiyaç olduğunu belirtti:

“Çok açık ve göz önünde olan fırsatlardan daha fazlasına ihtiyacınız var. Sizin, insanların görmediğini görmeniz gerek. Herkesin gördüğünü keşfetmek çok zor değildir. İşte bunu başardığınız zaman fırsat size gelmeye başlıyor. Asimetrik bir oluşum ararsınız. Bir trade oluşumu bulmaya çalışırsınız ve daha sonra buna uzun süre dayanabileceğinizi görürsünüz. Çok ciddi düşüşlerde de gördüğümüz gibi, birçok insan uzun süre deli damgası yediler. Birçoğu da dayanamadı. Bu işler zordur. Sağlam bir irade gerekir. İşte gerçek kazanç ve zenginlik buradan gelir.”

“Bitcoin bu 3 dayanak noktası sayesinde ilerleyecek”

Ethereum’un finans sektörünün geleceğinde bir platform seçeneği olduğunu belirten Pal, Bitcoin’in de ileriki dönem için hala ciddi bir yatırım fırsatı olduğunu belirtiyor ve BTC konusundaki yatırım tezlerinin arkasında olduğunu söylüyor:

“Bitcoin küçük yatırımcıyla başladı, şimdi ise kurumsala geçti! Dolayısıyla kripto evrenine akacak para çok büyük boyutlara ulaşacak. Hipotezlerden birincisi bu. İkincisi ise, PlanB’nin stok-akış modelinin bir değeri olması. Sadece Bitcoin için değil, altın ve diğer varlıklar için de mevcut bu. Üçüncüsü, teknolojinin sürekli gelişiyor olması. Bu durum, finansal sistemin tümü için gelecek adına ciddi bir potansiyel oluşturuyor. Ben bu 3 hipotezin bu trade’de en önemli dayanak noktaları olduğunu düşünüyorum”

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl