Felixo’da XRP tutanlar, Spark token’ı alabilecekler

felixo
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Sponsorlu

Felixo, Ripple’ın Spark token dağıtımını destekleyeceğini duyuran ilk Türk borsası oldu.

Ripple destekli Blockchain şirketi Flare Networks, kendi token’ı Spark’ı (FXRP) tüm XRP sahiplerine dağıtım yoluyla piyasaya çıkarma kararı aldı. Şirket, 45 milyar FXRP dağıtacak. Her bir XRP karşılığında bir FXRP alınacak.

XRP’lerini özel anahtarlarının kendilerinin kontrolünde olduğu bir cüzdanda saklayanların bu token’ları alabilmeleri için geliştirilen yardımcı aracı kullanmaları gerekiyor. Fakat bu işlemlerle uğraşmak istemeyenler Spark token’larını, Felixo borsasında bulunan hesaplarında tuttukları XRP miktarına göre herhangi bir ek işlem yapmadan direkt alacaklar. 12 Aralık gününe kadar Felixo’ya XRP yatıranlar da faydalanabilecek.

Felixo’ya üye olup airdrop‘tan faydalanmak için şimdi tıklayın.

Likidite skorunda zirvede

CoinMarketCap verilerine göre Felixo, dünya sıralamasında 107. borsa olarak görünüyor. Borsanın kurucu ortağı Oğuz Yağmur, hedeflerinin ilk 50’de yer almak olduğunu ve bunu zamanla gerçekleştireceklerini dile getirdi. Ayrıca Felixo, CoinMarketCap’in likidite skoru olarak belirlediği borsalara güven endeksinde en yüksek skora sahip yerli borsa konumunda. Yağmur, hacim şişirme işlemleri, manuel tahta işlemleri gibi bu skoru olumsuz etkileyen girişimlerden uzak durduklarından dolayı böyle bir skor elde ettiklerini vurguladı. Kurucu ortak, bu skoru da organik bir şekilde yükseltmek istediklerini belirtti.

Felixo hakkında

Felixo, 2018 yılında Microsoft MVP ünvanlarına sahip BT Akademi kurucuları Sefer Algan ve Oğuz Yağmur tarafından kuruldu.

Borsa, hizmet verdiği iki yıl boyunca kripto para borsası endüstrisinde sayısız kullanıcı dostu ürün geliştirdi. Felixo, hızlı ve komisyonsuz transfer sistemi FIP, kripto çek yazma imkanı sağlayan Felink gibi kripto paraların ödeme sistemlerini geliştirme çabalarının yanı sıra düşük komisyon oranları, referans sistemi, airdrop kampanyalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. FLX adında bir kripto parası olan borsa, FLX marj ticareti ve FLX coin kiralama gibi alışılagelmişin dışında hizmetler sunmayı sürdürüyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl