Coinbase’den beklenen açıklama geldi: 3 milyar XRP airdrop’a dahil edildi

Kripto para borsası Coinbase, XRP yatırımcılarını ilgilendiren Spark airdrop'unu destekleyeceğini duyurdu.

coinbase (3)
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Önde gelen kripto para borsası Coinbase’in XRP’deki Spark airdrop’unu destekleyip desteklemeyeceği merak ediliyordu. Airdrop’a bir hafta kalmasına rağmen Coinbase’den herhangi bir açıklama gelmemesi, bu konuda umutları oldukça azaltmıştı.

Bugün Coinbase’den gelen açıklamada, Flare Networks’un yaklaşan Spark airdrop’unun destekleneceği bildirildi.

Açıklamada, 12 Aralık 2020 TSİ 03.00’te Coinbase veya Coinbase Pro’da XRP tutan müşterilere Flare ağının faaliyete geçmesinden sonra Spark token’ı dağıtımı yapılacağı ifade edildi. Alınacak Spark miktarının bakiye kaydının yapılacağı sırada, hesapta ne kadar XRP bulunduğuna bağlı olarak değişeceği belirtildi.

Son olarak herhangi bir varlığın destekleme kararının önemli teknik ve uyumluluk incelemesi gerektirdiği, bazı bölgelerde düzenleyici onaya tabi olabileceği kaydedildi. Bu nedenle Spark’ın şu anda herhangi bir bölgede dağıtımının yapılıp yapılmayacağının veya ne zaman yapılacağının garanti edilemeyeceği vurgulandı.

Coinbase, XRP yatırımcıları ve Spark airdrop’u için önemliydi. Borsanın cüzdanlarında 3 milyarın üzerinde XRP tutulduğu belirtiliyor. Coinbase’in airdrop’u desteklememesi durumunda 3 milyar Spark token’ının dağıtımı yapılamayacaktı. 3 milyar XRP, mevcut fiyatlarla 1 milyar 800 milyon dolar ediyor.

Airdrop’u destekleyen tüm borsalar şu şekilde:

Altcoin Trader
Aprobit
BigONE
Biki
Binance
Bit4you
Bitay
BitBay
Bitbns
Bitexen
Bitfinex
Bithumb
Bitkub
Bitlo
Bitrue
Bitso
Bitstamp
Bittrex
BKEX

BTC-Alpha
BTC Markets
BtcTurk Pro
BTSE
CEX.io
Coinbase
Coinbit
CoinEx
CoinField
Coinone
CoinSpot
Coinzo
Crypto.com
eToro
EXMO
Felixo
Gate.io
Gatehub
GOPAX

GOPAX
Hanbitco
Huobi
INDODAX
Korbit
Kraken
KuCoin
Liquid
NDAX
OKEx
Paribu
Poloniex
Probit
UPbit
Vebitcoin
Wazirx
ZB

Flare Networks nedir?

Flare Networks, yeni bir turing complate akıllı kontrat platformu olarak tanımlanıyor. Kendi token’ı Spark (FXRP) ise bir XRP çatallanması yoluyla oluşturuldu. Şirket, bizzat Ripple tarafından destekleniyor. Ripple’ın yatırım kolu Xpring, geçtiğimiz yıl Flare Networks’e yatırım yaptığını duyurmuş ancak miktar açıklamamıştı. Xpring tarafından yapılan açıklamada, ortaklığın XRP platformuna akıllı sözleşme özelliği kazandıracağı belirtilmişti.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl