Büyük XRP adresleri, Spark airdrop’u öncesinde pik yaptı

Büyük XRP adreslerinin sayısı, bugün gerçekleşecek olan Spark airdrop'undan önce rekor seviyeye ulaştı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Spark airdrop’una artık saatler kaldı. Bugün TSİ 03.00’te Flare Networks, XRP sahiplerine ücretsiz olarak dağıtılacak Spark token’ları için cüzdanların bir kaydını alacak. Şirket, Spark’ı önümüzdeki yılın ilk yarısında dağıtmayı planlarken airdrop nedeniyle XRP balinalarının sayısı da önemli ölçüde artış gösterdi.

Kripto para araştırma ve analiz şirketi Santiment’e göre, son üç haftada en az 10 milyon XRP bulundurulan cüzdanların sayısı, 339 ile rekor kırdı. Bu adreslerin arasına 31 yeni adres daha eklendi. Aşağıdaki grafikte sıçrama net bir şekilde görülüyor.

Flare Networks’ün bir pazarlama girişimi olan Spark airdrop’u kapsamında Türkiye’den BtcTurk, Paribu ve yurt dışından Coinbase, Binance ve Kraken gibi borsalar ile Ballet, Exodus ve Ledger gibi katılımcı cüzdanlarda XRP tutan kişilere Spark token’ı verilecek. Bugün TSİ 03.00’te kimlerin token için hak kazandığını belirlemek için cüzdanların kayıtları alınacak. Borsalar, müşterileri adına token’ları talep edecek. XRP’yi kendi cüzdanlarında saklayanların ise 11 Haziran 2021’e kadar Flare’e talepte bulunmaları gerekiyor.

Spark, blok zincirlerinin diğer blok zincirleriyle güvenilir bir şekilde iletişim kurmalarına yardımcı olan akıllı sözleşme platformu Flare’in asli token’ıdır. Flare, token’ları bu platform yayına girdiğinde dağıtacak. Ağın, 2021’in ilk yarısında başlatılması planlanıyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl