Pornhub’da Mastercard yasağı ile eklenen kripto paralar 13’e çıktı

Ödeme devleri Mastarcard ve Visa'nın ambargosu sonrası Pornhub, kripto para ödemelerini varsayılan olarak belirledi. Platform üzerinde desteklenen kripto paraların sayısı 13'e çıkarıldı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Dünyanın en büyük yetişkin içeriği sitesi Pornhub, Mastercard ve Visa’nın yasağının ardından kripto para ödemelerini varsayılan hâle getirdi. Artık kredi kartı veya banka kartıyla ödeme yapılamayan sitede yalnızca kripto paralar kullanılabiliyor.

Platformundaki kripto para seçeneklerini de genişleten Pornhub; şu anda Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Dash (DASH), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Monero (XMR), Nem (XEM), Tether (USDT), Tron (TRX), Verge (XVG), Waves (WAVES) ve Zcash’i (ZEC) destekliyor.

Bu gelişmeye kripto para dünyasından farklı tepkiler geldi. Bir kripto para yatırımcısı, “Benimseme için yılın en büyük haberlerinden biri.” derken bir diğeri ise “Şimdiye kadarki en büyüklerden biri olduğunu söyleyebilirim.” yorumunu yaptı.

SimilarWeb verilerine göre platform, dünya çapında aylık yaklaşık 3 milyar 500 milyon ziyaret alıyor ve dünya üzerinde en çok ziyaret edilen 8. sitede konumunda.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl