BtcTurk’ten Bitcoin’in 12. yılına özel film

Türkiye’nin ilk, dünyanın ise dördüncü kriptopara alım satım platformu BtcTurk, ‘İyi ki Doğdun Bitcoin!’ adıyla Bitcoin’in 12. yılına özel bir film hazırladı. Filmin prodüksiyonu ise Batesmotelpro’ya ait.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Basın bülteni

Türkiye’nin ilk, dünyanın ise dördüncü kripto para alım satım platformu BtcTurk, ‘İyi ki Doğdun Bitcoin!’ adıyla Bitcoin’in 12. yılına özel bir film hazırladı. Filmin prodüksiyonu ise Batesmotelpro’ya ait.

Bitcoin ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği, 7. yılında 7 kıtadan kullanıcıya değer katan BtcTurk, Batesmotelpro iş birliği ile hazırladığı Bitcoin’in 12. yılına özel filmi yayınladı. Bu proje kapsamında; filmin yapımına odaklanan prodüksiyon ekibi Batesmotelpro ile iş birliği yapan BtcTurk’ün ‘İyi ki doğdun Bitcoin’ ismiyle yayınlanan filmi 24 saat içinde organik olarak 120 bin gösterim aldı.

Batesmotelpro’dan Tansu Tunçel ve Volkan Öge film çekim süreci ile ilgili şunları söyledi: “Bitcoin’in doğum gününü BtcTurk ile kutlamaktan çok mutluyuz. Bizim için son derece keyifli bir üretim süreci oldu. BtcTurk’ün Bitcoin’in 12. yaşını kutlaması vesilesiyle biz de Bitcoin’i daha doğru anlayarak hayatımıza dahil etme fırsatı yakaladık. Yıllar içerisinde, çeşitli arkadaş ortamlarında gördüğümüz bir şey var: Sohbet bir noktada mutlaka Bitcoin’e bağlanıyor. Açıkçası konuşması çok zevkli bir konu. Biz bunu bir iç görü olarak ele alarak filmimizin teması haline getirdik. Genelde satış/performans odaklı iletişimlerin yapıldığı sektöre, insan hayatına temas eden bir reklam filminin çok yakıştığını düşünüyoruz. BtcTurk’e çok teşekkür ederiz. İyi ki doğdun Bitcoin!”

Filmin Künyesi:
Marka: BtcTurk
Marka Temsilcileri: Eda Elif Özbek, Nur Ergun, Nazlı Öztürkmen, Şeyma Yıldız
Senaryo: Volkan Öge
Marka Yönetimi: Tansu Tunçel
Yönetmen: Osman Emre Çelik
Yapımcı: Bora Yüksel
Dop: M. Müşerref Çakıroğlu
Yardımcı Yönetmen: Emre Sarıkaya
Sanat/Kostüm: Büşra Yüksel
Prodüksiyon: Kürşat Alp, Yavuz Türkmen
Ses: Deniz Balım

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl