Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin’den Rusya’da sıcak temaslar

Bizi Google Haberler'de Takip Edin Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin, Rusya’da farklı şehirlerde gerçekleşecek olan birtakım etkinlik ve konferanslara katılmak için Rusya’ya gitti. İlk önce Tataristan başkanı ile bir araya gelen Buterin’in birkaç gün içerisinde ise Rus yatırım şirketi Vnesheconombank‘ın başkanıyla görüşmesi bekleniyor. “Blockchain: Rusya’nın Yeni Petrolü” başlıklı konferansa katılmak için Kazan’a gelen Buterin, burada Tatirstan Başkanı Rustam Minnikhanov ile görüştü. Görüşmede Ethereum ekibi ve Tataristan hükümeti arasındaki olası işbirliğine odaklanıldı. 27 Ağustos günü başlayan “Blockchain: Rusya’nın Yeni Petrolü” başlıklı konferans,...

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin, Rusya’da farklı şehirlerde gerçekleşecek olan birtakım etkinlik ve konferanslara katılmak için Rusya’ya gitti.

İlk önce Tataristan başkanı ile bir araya gelen Buterin’in birkaç gün içerisinde ise Rus yatırım şirketi Vnesheconombank‘ın başkanıyla görüşmesi bekleniyor.

“Blockchain: Rusya’nın Yeni Petrolü” başlıklı konferansa katılmak için Kazan’a gelen Buterin, burada Tatirstan Başkanı Rustam Minnikhanov ile görüştü. Görüşmede Ethereum ekibi ve Tataristan hükümeti arasındaki olası işbirliğine odaklanıldı.

27 Ağustos günü başlayan “Blockchain: Rusya’nın Yeni Petrolü” başlıklı konferans, yarına kadar sürecek. Konferans katılımcıları dünya ticaretinde blockchain teknolojisinin kullanımı, maliyetleri düşürmek için büyük işletmeler tarafından uygulanması ve mali işlemler ile belge kayıtlarında olası kullanımlarını tartışacak. Bunların yanı sıra yasal konularla siber güvenlik de konuşulacak.

Buterin, konferansın ardından 30 Ağustos’ta Rus yatırım şirketi Vnesheconombank’ın üst düzey yöneticileriyle bir araya gelmek üzere Moskova’ya geçecek.

Buterin, geçtiğimiz haziran ayında Saint Petersburg’daki konferansta Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile de görüşmüştü.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl