Coinbase’den coin listelemeyi hızlandıracak adım

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para borsası Coinbase, coin listeleme sürecini basitleştirecek ve hızlandıracak “Asset Hub”, yani Varlık Merkezi olarak adlandırdığı yeni bir platformu kullanıma sundu.

Coinbase’den yapılan açıklamada token çıkaran herhangi bir tarafın Asset Hub’a başvurabileceği belirtildi. Alınan başvurular, mümkün olduğunca hızlı bir şekilde değerlendirmeden geçirilip onaylanacak veya reddedilecek.

Coinbase’in yeni platformu Asset Hub’dan bir ekran görüntüsü

Coinbase’in ürün müdürü Surojit Chatterjee, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Desteklediğimiz her varlığın yasal ve teknik güvenlik açılarından standartlarımızı karşıladığından emin olmak için standart bir değerlendirme çerçevesini korumaya devam edeceğiz. Varlık ihraççıları bazı yargı alanlarında düzenleyici onaya tabi olabilir ve bundan dolayı herhangi bir varlığın onaylanıp onaylanmayacağını veya ne zaman onaylanacağını garanti edemeyiz.” dedi.

2012 yılında faaliyete geçen Coinbase, bugün en büyük kripto para borsalarından biri. Şirketin dünya çapında 35 milyondan fazla kullanıcısı var. Coinbase, geçtiğimiz ay halka arz olmak için SEC’ye başvuru yapmıştı. Halka arzın önümüzdeki aylarda gerçekleşmesi bekleniyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl