Elon Musk’tan Dogecoin balinalarına gerçek dolarla ödeme teklifi

elon musk
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kısa süre önce 1,5 milyar dolarlık Bitcoin alımı yaptığını açıklayan Tesla’nın kurucusu Elon Musk attığı tweet’lerle kripto para evreninde yeni tartışmalar yaratmaya devam ediyor. Tesla’nın kurucusu TSİ gece yarısında Dogecoin balinalarının ellerindeki coin’lerini çıkarması durumunda onlara destek olacağını belirtmişti.

Bu tweet’ten sonra ise Dogecoin’de ciddi bir düşüş yaşanmıştı. Bazıları genel piyasa düşüşünün de Musk’ın tweet’iyle alakalı olduğunu belirtirken, Tesla kurucusundan konuyla ilgili bir tweet daha geldi.

Musk, ellerinde yüklü miktarda Dogecoin bulunduranlara yönelik gece yarısı attığı tweet’e, bir başka tweet bağlayarak şöyle dedi:

“Eğer hesaplarını kaparlarsa, gerçekten onlara dolarla ödeme yapacağım”

Musk’dan ultimatom mu?

Musk’ın bu tweet’inin altına ise bir Dogecoin yatırımcısı, “Bu Elon Musk’ın ultimatomudur. Balinalar bunu iyi düşünmeli. Eğer dediğini yaparlarsa Dogecoin internetin parası olur ama hile yapıp, fonları farklı cüzdanlara dağıtırlarsa o zaman Musk’ın desteğini kaybederler” dedi.

Musk’ın da bu tweet’in altına “evet” cevabını vermesi dikkat çekti.

Dünyanın en zengin insanı olarak gösterilen Elon Musk’ın konuyla ilgili ne zamana kadar bekleyeceği veya hem kısa hem de uzun vadede nasıl tepki vereceği merakla bekleniyor.

Ünlü yatırımcı son dönemde başta Dogecoin olmak üzere Bitcoin’le ilgili açıklamalarıyla da dikkat çekiyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl