Max Keiser, Bitcoin için fiyat tahminini yeniden hatırlattı

Bizi Google Haberler'de Takip Edin Dijital para birimlerine yakın ilgisiyle bilinen ve daha önce Litecoin ve Bitcoin’le ilgili tahminleriyle nam salan Max Keiser, Bitcoin’in geleceği konusunda yeni bir yorum daha yaptı. Keiser, kişisel Twitter hesabı üzerinden Çin, ABD, Japonya ve Rusya’nın Bitcoin madenciliğine hakim olmak için yaptığı savaşın Bitcoin’e yarayacağını ve bu nedenle Bitcoin’in kısa vadede 10.000$’ı hızlı bir şekilde bulacağını ifade etti. Keiser, “Çin, ABD, Rusya ve Japonya’nın Bitcoin madenciliği için yarışa girdiklerinde fiyatın 10.000$’lık ara hedefime hızla ulaşacak”...

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Dijital para birimlerine yakın ilgisiyle bilinen ve daha önce Litecoin ve Bitcoin’le ilgili tahminleriyle nam salan Max Keiser, Bitcoin’in geleceği konusunda yeni bir yorum daha yaptı.

Keiser, kişisel Twitter hesabı üzerinden Çin, ABD, Japonya ve Rusya’nın Bitcoin madenciliğine hakim olmak için yaptığı savaşın Bitcoin’e yarayacağını ve bu nedenle Bitcoin’in kısa vadede 10.000$’ı hızlı bir şekilde bulacağını ifade etti.

Keiser, “Çin, ABD, Rusya ve Japonya’nın Bitcoin madenciliği için yarışa girdiklerinde fiyatın 10.000$’lık ara hedefime hızla ulaşacak” dedi.

Litecoin’e ’50$’, Bitcoin’e ‘5000$’ demişti

Daha önce Litecoin’in 50’a yükseleceğini öngören ve bunda başarılı olan Keiser, geçtiğimiz ay Bitcoin’in 5000$ seviyesine ulaşacağını söylemiş, bir kez daha rüşdünü ispatlamıştı.

 

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl

1 yorum

  1. Harun kahya Yanıtla

    Gecen sene 10k olur demis ama maalesef rusdunu ispat edemedi.