NFT platformunda ilk tweet için teklif 2 milyon dolara çıktı

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Twitter’ın kurucu ortağı ve CEO’su Jack Dorsey, Valuables adında bir NFT platformunda Twitter’da kendisi tarafından yazılan ilk tweet’i NFT hâline getirerek satışa çıkardı. TSİ 18.35 itibari ile tweet için verilen teklifin boyutu 2 milyon dolara kadar ulaştı ve bu teklif, TRON projesinin kurucusu ve CEO’su Justin Sun’dan geldi. Sun’dan önce Bridge Oracle’ın CEO’su Sina Estavi, 1.5 milyon dolarlık bir teklif yapmıştı. Şimdi Estavi’nin bu teklifin üzerine çıkıp çıkmayacağı merakla bekleniyor.

Bir süredir faaliyette olan ve Twitter kullanıcılarının tweet’lerini doğrulayarak başkalarına satmasına izin veren Valuables platformu, Dorsey’in tweet’ini satılığa çıkarmasının ardından büyük ilgi gördü. Dorsey’in tweet’ini NFT’ye dönüştürmesi sonrası sayısız kullanıcı da kendi tweet’lerini satılığa çıkardı.

Dorsey'in satışa çıkardığı Twitter'ın ilk tweet'i
Dorsey’in satışa çıkardığı Twitter’ın ilk tweet’i

NFT’ler, son dönemde birçok alanı dönüştürüyor. NFT tabanlı koleksiyon ürünlerinin satışlarıyla her geçen gün yeni rekorlar kırılıyor. Yakın zaman önce Flow‘un NFT platformu VIV3’de satışa çıkarılan Evolution NFT serisinin 2 milyon dolarlık binlerce parçası dakikalar içinde tükenmişti.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl