Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE) fiyat analizi: Muhtemel hedefler

Dogecoin (DOGE)

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Fiyat hareketi, günlük grafiğimizde alçalan takoz formasyonunun içinde Harmonik CRAB Pattern oluşumunu tamamlayıp iki hedefini de almıştı. Düşen trendde ters çanak formasyon tamamlandı ve destek bölgesi oluşturdu. Formasyon aşağı yönlü kırılır ve 0.17873 ile 0.16490 Destek bölgesinin altında mum kapanışı yapar ise 0.13628 seviyesine kadar düşebilir. Takoz yukarı yönlü kırılır ve üstünde hacimli bir mum kapanışı olur ise 0.28000 seviyesine kadar çıkışını sürdürebilir.

Dogecoin grafiği: DOGE/USDT
Dogecoin grafiği: DOGE/USDT

Shiba Inu (SHIB)

Alçalan takoz formasyonun içinde fiyat hareketini sürdüren grafiğimizde göstergeler ile fiyat arasındaki pozitif uyumsuzluk dikkat çekiyor. Ana destek seviyesi olan 616 sats ile 559 sats arası güvenli alım bölgesi olarak düşünülebilir. Bu bölgenin altında hacimli bir mum kapanışı görülür ise düşüşler devam eder. Yükseliş için öncelikle 816 sats direncinin kırılıp üstünde mum kapanışı görmemiz gerekiyor. Shiba Inu‘nun (SHIB) tekrar orta ve uzun vadede yükseliş trendine girmesi için 963 sats üstünde mum kapanışı görülmeli.

Shiba Inu (SHIB) grafiği: SHIB/USDT
Shiba Inu (SHIB) grafiği: SHIB/USDT

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Uzmancoin ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl