Shiba Inu fiyat analizi ve yorum: SHIB grafiğinde görünüm

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bitcoin’deki yükselişin etkisiyle diğer kripto paralar da değer artışları gördü. Shiba Inu (SHIB) onlardan biri. Bilindiği üzere Coinbase, geçen ay SHIB’i listeleyeceğini açıklamıştı. Açıklama, Chiliz ve Keep Network’ün listeleneceği haberiyle birlikte verildi. Diğer iki kripto para Coinbase Pro’da işlem görürken SHIB henüz listelenmedi. Önümüzdeki günlerde Coinbase Pro’da SHIB alım satımlarının da başlaması bekleniyor. Onun öncesinde SHIB grafiğinde görünüm şu şekilde:

Uzun vadede alçalan takoz formasyonu içinde fiyat hareketini sürdüren grafiğimiz 4. kez denediği destek seviyesinden tepkisini alarak yükseliş hareketini hacimli bir mum ile başlattı. 816 sats direnç bölgesi aynı zamanda takoz formasyonunun direnç seviyesi olarak takip edilmeli. Bu seviye kırılır ve üstünde mum kapanışı görürsek sıradaki kritik seviyeler 963 ve 1000 sats olacak. Bu bölgenin üstünde mum kapanışı ile tekrar yükseliş trendinin başladığı söylenebilir. Düzeltme hareketi başlar ise 616 ve 600 sats seviyeleri alım için takip edilebilir.

Shiba Inu (SHIB) grafiği, 4 saat

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Uzmancoin ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl