Ethereum fiyat analizi: ETH formasyon hedefine adım adım yaklaşıyor

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bitcoin, yeni rekora %2 kadar yakınken Ethereum, rekorlarla devam ediyor. Piyasa değeriyle en büyük ikinci kripto para ETH, bugün 4 bin 762 dolara kadar çıktı ve TSİ 11.30’da 4 bin 728 dolardan işlem görüyor.

Günlük grafikte daha önce belirttiğimiz Harmonik BUTTERFLY Pattern seviyesine adım adım yaklaşan fiyat hareketi, Ending Channel formasyonu içerisinde ve göstergelerimizdeki uyumsuzluk dikkat çekici. Bu yüzden yükselişlerde temkinli olmakta fayda var. Düşüş başlar ise 4375 – 4146 ana destek bölgesi çok önemli. Bu bölge kırılıp altında mum kapanışı olmadığı sürece orta – uzun vadede yükseliş trendi devam eder. Yükselişlerde ise Harmonik BUTTERFLY Pattern oluşumunun tamamlandığı seviye olan 5098 seviyesinde kar alımı yapılabilir. Bu seviyenin üstünde ise 5459 seviyesi hedef olarak beklenebilir.

Ethereum grafiği: ETH/USDT

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Uzmancoin ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl