KuCoin CEO’sundan “300 BTC kaldı” iddiasına yanıt

Kripto para piyasalarının çok sert bir ayı sezonu geçirmesi, sabit coin ihraççılarından borsalara ve kredi platformlarına kadar birçok şirket için iflas ya da diğer olumsuz iddiaların gündeme getirilmesine sebep olurken, bu firmalardan biri olan KuCoin'den ise iddialara yanıt geldi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para dünyası, tarihe geçecek seviyede kötü zamanlardan geçerken birçok şirket için de iflas iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Bu şirketlerden biri de 2017’de kurulan ve o günden bu yana sorunsuz şekilde hayatına devam eden KuCoin’di.

CEO’dan 300 BTC iddiasına cevap geldi

Seyşeller merkezli borsanın, son yaşanan düşüşlerden ötürü finansal krizle boğuştuğu ve cüzdanında sadece 300’den biraz fazla Bitcoin kaldığı iddia ediliyordu. Borsa CEO’su Johnny Lyu ise böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtti ve şunları söyledi:

“Birçok zincir üstü takip araçları borsalardaki gerçek bakiyeyi göstermez. Bu o araçları kullanan şirketlerin suçu değil çünkü borsaların adreslerinin çoğu daha önceden kayda alınmamış, işaretlenmemiştir. Glassnode da, KuCoin’in birçok cüzdanını daha önceden takip etmiyordu. Kısa süre önce ise Bitcoin cüzdan işaretlemelerini güncellediler”

Borsalar zor durumda

Bilindiği üzere kripto para piyasalarındaki kötü gidişat devam ediyor ve süreç uzadıkça özellikle işlem ücretlerinden para kazanan borsalar, müşterilerin sektörden uzaklaşması nedeniyle her geçen gün daha da zor duruma düşüyor. ABD’nin dev borsası Coinbase’den Gemini’a, Avusturyalı borsa Bitpanda’dan Bybit’e ve Güney Amerika merkezli platformlara kadar birçok borsa son dönemde çalışan sayılarında ciddi azaltmalara gitmişlerdi.

Kripto paralar üzerinden kredi ve faiz veren şirketler de iflas eşiğindeler.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl