NEO roketinin fitili ateşlendi ve fiyat 135 doları aştı

Circle'ın kripto para borsası Poloniex'i satın aldığı haberiyle birlikte kripto para piyasası yeşili gördü. Bundan en çok nasiplenenlerden biri de NEO oldu. 

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Goldman Sachs destekli Circle’ın kripto para borsası Poloniex’i satın aldığı haberiyle birlikte kripto para piyasası yeşili gördü. Buna Binance’in ONT airdrop’unu desteklediğini duyurması da eklenince bu olumlu havadan en çok nasiplenenlerden biri de NEO oldu.

Çin Ethereumu olarak bilinen NEO, son 24 saatte yüzde 17’nin üzerinde artış göstererek 136$’ı aştı. NEO, böylece ilk 10 kripto para arasında liderliği de göğüslemiş oldu. NEO’yu yüzde 8 artışla Bitcoin takip ediyor.

NEO fiyatı, bundan kısa bir süre önce 150 doları aşmış durumdaydı. Birçok kişi bunun büyük bir artış trendinin başlangıcı olduğunu düşündü fakat işler çok farklı gitti. NEO fiyatı, diğer kripto paralarla birlikte hızlı bir şekilde değer kaybetmeye başladı ve bir ara 68$ gibi düşük bir seviyeye bile indi. Her dip, kripto para piyasasında yeni bir satın alma fırsatı ve görünüşe göre, tekrar bir çöküş yaşanmazsa NEO fiyatı 150 dolara göz kırpıyor.

NEO’nun 150$’a yükselmesini varsaymak mantıklı görünüyor ama bu haftalar olmasa da birkaç gün sürebilir. Şu an itibariyle tüm kripto para piyasaları hala oldukça dalgalı ve NEO fiyatının 120 dolara geri dönmesi çok da zor olmayabilir. Gelecekte işlerin nasıl gelişeceğini söylemek imkansız.

Öncelikle, ticaret hacmi bakımından Binance’in lider borsa olmadığı bir altcoin görüyoruz. Binance yine de BTC ve USDT çiftleri ile ikinci ve üçüncü sırada bulunuyor olsa da şu an itibariyle Upbit açık bir şekilde liderlik ediyor. Bunun öncelikle Çin odaklı bir proje olduğu düşünülürse, Güney Kore’nin NEO’ya nasıl tepki vereceğini görmek oldukça ilginç olacak.

NEO fiyatının gelişimi, Bitcoin’e kısmen bağlı olacak. Kripto para piyasalarındaki olumlu eğilimin devam etmesi halinde önümüzdeki saatlerde bazı güzel şeyler olabilir.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl