OKX borsası bu hafta 8 kripto paradaki tüm işlem çiftlerini platformun dışına alacağını açıkladı. 20 Haziran günü TSİ 11 ila 13 arasında gerçekleştirilecek olan delist işlemi şu kripto para ve onların işlem çiftlerini içeriyor:
“ALCX/USDT, ALCX/USD, NULS/USDT, NULS/USD, MDT/USDT, MDT/USD, BORA/USDT, BORA/USD, CTXC/USDT, CTXC/USD, XNO/USDT, XNO/USD, VENOM/USDT, VENOM/USD, RADAR/USDT, RADAR/USD”
Bu coin ve token’larda yatırma işlemleri bugün TSİ 11:30’da kapatılırken, çekim işlemleri de yine 20 Haziran TSİ 11’de durdurulacak.
İlgili kripto para ya da çiftlerde pozisyonları bulunan kullanıcıların, işlemlerini kapatmamaları durumunda ise borsa otomatik olarak devreye girecek ve pozisyonları kapatacak.