PEPE’de büyük kâr: 260 dolarlık alım yaptı, 8 milyon dolar oldu

PEPE'nin fiyatı son dönemde büyük artış yaşarken 3 hafta önce 260 dolarlık PEPE alımı yapan bir kullanıcının varlıklarının değerinin 8 milyon dolara ulaştığı görüldü.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Son dönemde fazlasıyla ilgi gören “meme coin” PEPE’nin yükselişi hızla devam ediyor. Bu haberin yazıldığı saat itibarıyla da PEPE yüzde 100’ün üzerinde yükselişle 0.000002800 dolar civarında işlem görüyor.

Şu anda piyasa değerinde 1.1 milyar dolarla 45. sırada yer alan PEPE, dün Binance ve Crypto.com gibi yüksek profilli borsalarda listelenmesiyle daha geniş bir potansiyel yatırımcı yelpazesine erişim sağlamış oldu. PEPE, bu sayede işlem hacmi ve likiditede büyük artış da elde etti. Ayrıca fiyattaki yükseliş, erken dönemde bu meme coin’i satın alan bazı yatırımcıların milyon dolarlara varan getirilere ulaşmalarına imkan verdi.

260 dolarlık yatırımı 8 milyon dolar oldu

Kripto istihbarat şirketi Arkham, dimethyltryptamine.eth isimli yatırımcının 260 dolar gibi küçük miktardaki yatırımının yaklaşık 8 milyon dolara çıktığını bildirdi. Söz konusu kullanıcı, PEPE’yi 3 hafta önce satın almaya başlamıştı.

Bazı kullanıcılar işleme karşı şaşkınlığını gizleyemedi. Bir kullanıcı “260 dolar nasıl 8 milyona dönüşebilir? Kaldıraçla bile mümkün değil.” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR – Pepe nedir?

Farklı bir kullanıcı ise, “Piyasaya çıktığı tarihten itibaren hesapladım. 250 dolar ile 8 milyon dolar kazanmak mümkün değil. Belki de ekiptendir ve rug-pull’u bekliyordur.” şeklinde yorum yaptı.

Yatırımcının ayrıca popüler bir dijital sanat serisi olan Milady Maker’dan 12 adet NFT’ye sahip olduğu görülüyor.

PEPE, en yüksek seviyesini dün 0,0000044 ile gördü. Kripto para, dünden bu yana yüzde 36 oranında düşüş yaşadı.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl