Altcoin’ler düşüyor: Binance CEO’sundan açıklama var

Binance CEO'su Changpeng Zhao, kripto paralarda yaşanan düşüşleri yorumladı. Zhao, Binance'in varlıklarını sattığı iddiasının ise doğru olmadığını söyledi.

Kripto para piyasası, altcoin’lerde yaşanan sert düşüşlerle sarsıldı. ABD’nin en büyük alım satım platformlarından Robinhood’un liste dışı etme kararı aldığı ADA, MATIC ve SOL başta olmak üzere birçok altcoin, yüzde 25 oranında değer kaybına uğradı.

“Kimse bilmiyor”

Yaşanan bu büyük ölçekli satış dalgasıyla ilgili olarak Binance CEO’su Changpeng Zhao’dan da yorum geldi. Zhao, “Piyasa neden yükseliyor veya düşüyor? Kimse gerçekten bilmiyor. Pek çok insan bildiğini iddia eder ve bunu genellikle, yanlış olan tek bir nedene bağlayabilir. İşin aslında, bir piyasada çok sayıda satıcı ve alıcı vardır, herkesin kendine göre nedenleri olabilir.” ifadelerini kullandı.

“Binance varlıklarını sattı” iddiasını yalanladı

Zhao, düşüşler dolayısıyla Binance ile ilgili ortaya atılan bazı iddiaları da yalanladı. “Binance varlıklarını sattı” iddiasının doğru olmadığını belirten CEO, Binance’in kısa vadeli olarak maaş ve harcamaları ödemek için kullanılan itibari para ve sabit coin rezervlerinin azaldığını, kripto rezervlerinin ise arttığını vurguladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR – Binance CEO’sunun mektubu basına sızdı

“Açgözlülük ve korkuyu yönetin”

Son olarak tavsiyede bulunan CEO, “Açgözlülük ve korku, herhangi bir piyasada işlem yapıyorsanız, yönetmeniz gereken iki duygudur. Risklerinizi yönetin ve güvende kalın. Bizim işimiz, platformun sorunsuz şekilde çalışmasını sağlamaktır.” dedi.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl