Binance, Avusturya lisans başvurusunu geri çekti

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Geçtiğimiz günlerde, İngiltere’de lisans başvurusunu geri çeken dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Avusturya’da da aynı adımı atmış görünüyor.

Finance FWD‘nin haberine göre borsa, bir süre önce Avusturya’daki lisans başvurusunu geri çekti. Binance, haberi yalanlamazken bir şirket yetkilisi, “Regülatörlerle yaptığımız görüşmelerin ayrıntılarını paylaşamıyoruz fakat Binance’in faaliyet gösterdiği her yerde yükümlülüklerimize uygun hareket etmeye kararlıyız. Avrupa’daki mevcut odak noktamız, önümüzdeki yılın sonunda uygulamaya konacak olan MiCA’nın gereklilikleriyle tam uyum içinde bulunduğumuzdan emin olmaktır.” ifadelerini kullandı.

Son günlerde Binance’in lisans başvurusunu çektiği ya da bazı ülkelerden tamamen çıkış yaptığı haberleri birbiri ardına geliyor. Borsa, yakın zaman içinde Güney Kıbrıs Rum Yönetimi birimini kapatırken Hollanda’daki faaliyetlerini de sonlandırma kararı aldığını duyurdu. Ayrıca, İngiltere’deki lisans başvurusunu geri çeken şirket, mayıs ayında ise Kanada operasyonlarını sona erdirdi.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl