Bitcoin’de erken aşama boğa uyarısı yeniden görüldü

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bitcoin’in ETF’lerin işleme açıldığı 11 Ocak’tan bu yana ilk defa 47 bin doları aşması heyecan yarattı. Bu fiyat hareketinin boğa piyasasının başlangıcı olup olmadığı tartışılırken Glassnode, yatırımcıları sevindirecek önemli bir veri sundu.

Kripto veri sağlayıcısı, uzun vadeli Bitcoin yatırımcılarının ortalama maliyet seviyesi ile piyasa fiyatı arasındaki farkı ölçen Long-Term Holder MVRV Ratio metriğine dikkat çekti. Şirket, bu metriğin şu anda 2.06 seviyesinde olduğunu ve bu seviyelerin de genellikle boğa piyasalarının ilk aşamalarında görüldüğünü belirtti. Bununla birlikte analistler, kısa vadeli düşüşlere kapıyı kapatmıyor. 2.06’lık mevcut seviyenin daha büyük bir yükselişten önceki lokal zirvenin habercisi olabileceği de değerlendiriliyor. Söz konusu metriğin zaman içindeki değişimi aşağıdaki grafikte mavi renk ile gösteriliyor.

Kaynak: Glassnode

Bugün 48 bin 200 dolara ulaşan Bitcoin, ardından küçük bir geri çekilme yaşadı. Bir numaralı kripto para, TSİ 23.40 itibari ile 47 bin 600 dolardan işlem görüyor. Kripto para piyasasının toplam değeri, 1.8 trilyon doları aşarken Bitcoin’in piyasa değeri ise 1 trilyon dolara dayandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR – Bitcoin neden yükseliyor?

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl

1 yorum

  1. Fevzi Yanıtla

    400000 tl ile başladım şimdi 10000 tl kaldı en azından yaptırdığım paramı geri almak istiyorum coin bana göre değil sanırım yardımcı olursanız sevinirim