Airdrop için 1361 adet adres oluşturan kişi 3 milyon dolarlık Starknet (STRK) kazandı

Daha önce de birçok projede görülen çoklu cüzdan taktiği Starknet airdrop'unda da ortaya çıktı. 1300'den fazla cüzdan yaratan bir kişi 3 milyon dolarlık STRK token airdrop'u aldı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Son dönemde kripto para yatırımcılarının airdrop’lar üzerinden gelir elde etmek için kullandığı taktiklerden biri olan çoklu cüzdan yaratma, Starknet airdrop’unda da görüldü. Zincir üstü veriler 1361 adet cüzdan yaratan bir kişinin 1 milyon 482 bin 800 adet STRK token almaya hak kazandığını gösterdi.

Bu kişi daha sonra elde ettiği token’ların tümünü, 1361 cüzdandan, “0x027c…9078” hesabına taşıdı.

Lookonchain’in verdiği bilgiye göre bir başka kişi de, yaklaşık 1800 adet cüzdan oluşturdu ve 2.4 milyon dolar değerde 1.22 milyon adet STRK elde etti.

Öte yandan birçok büyük balina ve bu gibi çoklu cüzdan taktiğini kullanan yatırımcıların da dünden itibaren satışlar yaptıkları görülüyor. STRK token fiyatı son 24 saatte %55’ten fazla düşüş yaşadı.

Lido’da nod operatörü olan Nethermind’ın 2.4 dolardan 954 bin adet STRK token sattığı verilere yansıdı. Token fiyatı dün Binance borsasında 7.5 doların da üzerine çıkmıştı.

STRK token, haberin yazıldığı dakikalarda ise 1.96 dolardan işlem görüyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl