PEPE’de 3.5 milyon dolar kâr eden balina şimdi de bir başka meme coin’e geçti

Bitcoin'deki sert yükselişler, ilk etapta meme coin'lere yansırken PEPE'deki artışı değerlendiren bir balina kârını alarak bir başka büyük token Shiba Inu'ya (SHIB) geçti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

2022’nin nisan ayında çıkan ve kısa sürede büyük bir yatırımcı kitlesi kazanan PEPE, son 2 haftada eski günlerini hatırlatıp %200’den fazla artış yaşarken, yatırımcısının yüzünü güldürdü. Şu anda oluşan meme coin furyasından faydalanmak isteyen bir balina ise, PEPE’den elde ettiği kârı Shiba Inu’ya geçirdi.

PEPE’de dipten almayı başardı

Zincir üstü takip firması Lookonchain’in verdiği bilgiye göre bir balina 2023’ün haziran ayından bu yana düşük fiyattan kademeli olarak PEPE topladı. Aralık ayından beri ise alım yapmayan balina, son günlerdeki yükselişleri değerlendirdi ve “cash out” yapmayı başardı. Balinanın 0.0000031 dolar civarında satış yaptığı ve yaklaşık 3.5 milyon dolarlık kâr ettiği görülüyor.

Beklenti dahilinde Shiba Inu’ya geçti

Elindeki 6 milyon dolar değerdeki 1.97 trilyon adet PEPE’yi Binance borsasına taşıyan balina adresi, daha sonra ise buradan 75.9 milyar adet SHIB çekti. Çekilen SHIB’lerin değeri ise 900 bin dolardı. Çekimlerin, Shiba Inu’da bugün gelen yüzde 20’lik yükselişten hemen önce yapılması da dikkat çekiyor.

Balina büyük ihtimalle şu anda yaşanan meme coin furyasından yararlanmak ve elindeki cüzdanı kısa vadede olabildiğince hızlı büyütmek istiyor.

Meme token’lar artıyor

En büyük 2. meme coin konumunda olan Shiba Inu’nun piyasa değeri 8 milyar dolar civarında bulunuyor. 2021 yılında büyük bir ralli yapan ve tüm dünyadan yatırımcıları olan SHIB, yakım mekanizması ve arzının azalmasıyla biliniyor.

Shiba Inu, son 1 haftada %40’tan fazla yükseliş yaşadı. Bir başka meme coin Dogecoin ise son 7 günde %50 arttı.

Bu iki coin dışında, Solana tabanlı BONK ve WIF’te de ciddi yüskelişler söz konusu…

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl