Balinalar Bitcoin toplamaya devam ediyor: Binance’ten 900 BTC çekildi

Son günlerde yeni oluşturulan cüzdanların kripto para işlemleri dikkat çekerken, büyük balina hesaplar da ucuz fiyattan Bitcoin alıyor gibi gözüküyor. Gece saatlerinde 3 ayrı balina, yeni açtıkları cüzdanlara Binance borsasından toplamda 900 BTC çektiler.

Kripto para piyasaları da tüm dünya gibi Fed’in faiz indirimlerini beklerken, bazı balinaların Bitcoin alımlarına yeniden başladıkları görülüyor. Zincir üstü takip platformu Lookonchain’in verdiği bilgiye göre 3 ayrı balina gece saatlerinde kendi cüzdanlarına toplamda 51 milyon dolar değerde 900 BTC çektiler. Çekimler Binance borsasından yapıldı.

Yeni açılan cüzdanlar…

Öte yandan son günlerde sıkça görülmeye başlanan bir durum da var. Özellikle yüklü alım yapan cüzdanların yeni açılan hesaplar olduğu da gözlerden kaçmıyor.

Alımların, Fed’in yeni faiz kararının vereceği 18 Eylül’e günler kala yapılması da, balina hesapların yükseliş beklentisi içinde oldukları fikrini güçlendiriyor. Uzmanlar, Fed’in yüksek ihtimalle 25 baz puanlık bir faiz indirimine gitmesini beklerken, 50 baz puan görüşünde olanalrın sayısı da az değil.

Son 24 saatte yüzde 4’ten fazla yükselen Bitcoin haberin yazıldığı dakikalarda yaklaşık 57.300 dolardan işlem görüyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl