Ana ağ açılışına günler kala EOS’ta dikkat çeken hareket

EOS'ta yakında gerçekleşecek ağ açılışı öncesinde dikkat çeken bir hareketlenme oldu. Dün kim olduğu bilinmeyen bir alıcı, tek bir cüzdandan 18 milyon dolar değerinde, yaklaşık 30.000 ETH göndererek EOS'un token satışına katıldı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bilindiği üzere EOS, yakın bir zamanda şu anda bulunduğu Ethereum blok zincirinden taşınarak kendi blok zincirine geçiş yapacak. EOS’un ana ağı, her şey planlandığı gibi giderse 2 Haziran’da faaliyete girecek.

EOS, diğer birçok projeden farklı bir yol izleyerek ICO sürecini tam 1 yıla yaydı. Platformda ICO 1 yıldır devam ediyor. Token satışı, 7 gün sonra son bulacak. Token satışının son günlerine yaklaşılırken ve ağ açılışı öncesinde EOS’ta dikkat çeken bir hareket oldu.

Tek bir cüzdandan 30.000 Ether gönderdi

Dün kim olduğu bilinmeyen bir alıcı, tek bir cüzdandan 18 milyon dolar değerinde, yaklaşık 30.000 ETH göndererek EOS‘un token satışına katıldı. İşlem şu adres üzerinden görüntülenebilir.

Token satışına katılmak yerine EOS, borsalar aracılığıyla da alınabiliyor. Ancak böylesine devasa bir miktarda yapılacak bir alım için borsalarda yeterli likidite bulunmayabilir. Ayrıca, bu boyutta bir alım EOS’un fiyatını da herhalde en az 2’ye katlayabilirdi.

Alıcı, muhtemelen bu nedenlerle EOS’ları borsadan almak yerine token satışına katılmayı tercih etti. 30.000 ETH’lik bu alım, satın alan kişinin EOS’ta ana ağ açılışı öncesinde önemli bir fiyat artışı beklediği şeklinde de yorumlandı. Fakat böyle bir olası hareket, Bitcoin’in fiyat hareketleriyle de doğrudan bağlantılı.

→ EOS SAHİPLERİ DİKKAT: BİRKAÇ GÜN İÇİNDE YÜZ MİLYONLARCA DOLARLIK EOS KAYBOLABİLİR

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl